Vad är My Mission?

My Mission är tävlingen för dig som gillar idéer. För fjärde året är Sveriges största affärsidétävling inom upplevelseindustrin nu äntligen igång! Temat för i år är passion och tävlingen är öppen fram till 12 april på www.mymission.se

måndag 22 mars 2010

Är du en samhällsentreprenör?

Om svaret är ja, tycker vi på My Mission att du ska bege dig in på www.samhallsentreprenorer.se och http://www.natverketsip.se/ för att läsa mer. För att du ska bli extra intresserad ger vi här en teaser om vad det är du strax är på väg att få läsa om:

"Vill du driva projekt, företag eller arrangemang som både du och samhället tjänar på? Samhällsentreprenörer är en kurs för dig med vilja att förändra och skapa nytt. Under kursen arbetar du med att förverkliga egna idéer, driva projekt eller företag samt arrangera aktiviteter. Samhällsentreprenörer vänder sig till dig som har stort engagemang och känner att är dags att ta det ett steg längre. Genom kursen kommer du bli expert på olika processer och genomförande. Efter avslutad kurs kan du till exempel arbeta som projektledare, arrangör, koordinator eller på egen hand starta upp och driva nya företag och projekt."

Vi på team My Mission tycker att det här är helt i rätt riktning och hoppas att många blivande och färdiga samhällsentreprenörer är med i vår tävling! Fram för fler samhällsentreprenörer som vill göra skillnad, första steget kanske är att tävla med din briljanta, samhällsförbättrande idé i www.mymission.se?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar