Vad är My Mission?

My Mission är tävlingen för dig som gillar idéer. För fjärde året är Sveriges största affärsidétävling inom upplevelseindustrin nu äntligen igång! Temat för i år är passion och tävlingen är öppen fram till 12 april på www.mymission.se

torsdag 25 mars 2010

My Mission gör tummen upp för socialt ansvarstagande entreprenörer

My Mission kommer ständigt i kontakt med nya företagare och entreprenörer runt om i landet, spännande möten man aldrig vet vart de leder. För att uppmuntra er som funderar på om ni ska skicka in ert bidrag till tävlingen eller ej så har vi som ni märkt börjat lägga upp länkar på företag och/eller bloggar som vi inspireras av. Vi tänkte ”Om vi inspireras av dessa så vill vi dela med oss av det?”. Sagt och gjort, lite då och då kommer det tips på entreprenörer/bloggar/företag vi gillar.

Ett sånt företag är The Fair Tailor http://www.thefairtailor.com/ som startades av entreprenörsparet Lina och Sebastian Stiern. Företaget tillverkar skjortor på ett hållbart sätt. Alla produkter har någon form av hållbarhetstänk, antingen ekologiskt eller samhällsmässigt. Ett fantastiskt exempel på hur man kan kombinera sitt intresse för att rädda världen och samtidigt tjäna ihop till brödfödan.

Sitter du själv på Transsibiriska järnvägen eller en skruttig buss nån stans i världen och kommer på ”tusan, varför gör man inte så här istället” – låt inte idén stanna där; gå in på www.mymission.se och tävla med den i vår affärsidétävling. Sista dag att tävla är den 12 april – nedräkningen har börjat och det finns en god chans att vi slår tidigare års rekord och det vill du väl inte missa att vara med på?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar