Vad är My Mission?

My Mission är tävlingen för dig som gillar idéer. För fjärde året är Sveriges största affärsidétävling inom upplevelseindustrin nu äntligen igång! Temat för i år är passion och tävlingen är öppen fram till 12 april på www.mymission.se

onsdag 24 mars 2010

Go Enterprise

Ett företag vi i My Mission-teamet gillar är Go Enterprise. De är att läromedelsföretag som tillverkar kreativa läromedel inom entreprenörskap - helt underbart och precis vad vi gillar! Kika in på www.goenterprise.se för att läsa mer om vad de gör!

Bara genom att surfa runt på sidan får jag en massa idéer till saker som går att göra annorlunda, förbättra eller utveckla. Alla idéer man kommer på måste inte vara nya från början - lättast är att hitta en produkt eller tjänst och fundera på hur den skulle kunna bli ännu bättre.

Grundarna är Lisa Renander och Julia Hamrin som redan på gymnasiet bildade sitt första företag - nu har de över åtta års erfarenhet av att driva och utveckla företag. Vi tror att Lisa och Julia inte är ensamma - det finns fler där ute som är riktiga entreprenörer med en fantastisk idé som bara behöver lite hjälp på traven.

Vi är inte som Draknästet på tv där vi buar ut, gör tummen ner eller gör oss roliga på andras bekostnad. My Mission är en tävling där varje försök räknas och där juryn ser konstruktivt på de inkomna bidragen.

Tävlingen beräknas nå nya höjder i år - du vill väl inte missa att vara delaktig av ett rekord?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar