Vad är My Mission?

My Mission är tävlingen för dig som gillar idéer. För fjärde året är Sveriges största affärsidétävling inom upplevelseindustrin nu äntligen igång! Temat för i år är passion och tävlingen är öppen fram till 12 april på www.mymission.se

onsdag 31 mars 2010

Pressmeddelande 31 mars 2010

Entreprenörsharen är borta Ambassadören och talesdjuret för Sveriges största affärsidétävling My Mission har under dramatiska förhållanden försvunnit. Den så kallade entreprenörsharen siktades senast på Avenyn i Göteborg på söndagens morgon. Vittnen gör gällande att en svart limousin syntes vid platsen. Haren var då iklädd endast ros mellan tänderna och mustasch på läppen.

- Vi har svårt att tro det som hänt, sannolikt är det någon som vill ha extra många idéer till påsk som kidnappat entreprenörsharen. Försvinnandet väcker stor oro, säger Mikael Vilkas, VD på Brewhouse Incubator och arrangör av My Mission.

Tävlingen My Mission riktar sig till alla entreprenörer som har en idé inom upplevelseindustrin. Det kan vara alltifrån framtagandet av ett nytt ljud till din bilblinker till skapandet av en portabel midsommarstång. Tävlingen är öppen fram till 12 april och vinnarna i de fyra olika kategorierna ”Bästa affärsidé”, ”Årets Nytänk”, ”Årets Wildcard” och nytt för i år ”Årets kulturpris” koras den 26 maj på Brewhouse i Göteborg. Entreprenörsharen har senaste tiden synts flitigt på affischer, Facebook och Twitter.

- Tävlingen fortsätter som beräknat fram till den 12 april, med eller utan hare, däremot hade det varit roligare om haren kunnat vara med till slutet för att räkna antalet affärsidéer som ständigt strömmar in. Vi hoppas så klart att haren bara tagit lite extrajobb som påskhare över helgen och är åter på kontoret på tisdag. Vi skulle vara otroligt tacksamma om man hörde av sig till oss om man har observationer eller tips, säger projektledare Åsa Sandberg med en bekymmersrynka i pannan.

Har du sett eller hört något? Vet du vart My Missions hare befinner sig? Hör av dig till asa.sandberg@brewhouse.se. Eller gå in på www.mymission.se och klicka dig fram till bloggen och lämna en upplysning där!

För mer information om My Mission vänligen kontakta:Mikael Vilkas VD på Brewhouse Incubator: mikael.vilkas@brewhouse.se


-------------------------------------
På grund av det som har hänt kommer ingen fortlöpande information att kunna ges under påsken. Vi återkommer med information så snart läget förändras.
/Team My Mission

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar