Vad är My Mission?

My Mission är tävlingen för dig som gillar idéer. För fjärde året är Sveriges största affärsidétävling inom upplevelseindustrin nu äntligen igång! Temat för i år är passion och tävlingen är öppen fram till 12 april på www.mymission.se

torsdag 25 mars 2010

Händelserik start på veckan


Veckan inleddes med ett besök i Malmö dit våren nu hittat fram. En planerad dag blev två och hann med att träffa Drivhuset Malmö som är grymma ambassadörer som skötte nästan hela marknadsföringen på campus.

Jag har även träffat Nyföretagarcentrum, Konsthögskolan och Glokala Folkhögskolan som arbetar med socialt entreprenörskap. August, du är en klippa!

Genom August fick jag möjligheten att träffa Kåre Moberg som är en fantastisk själ som gav kontakter samt gav en sightseeingtur i denna härliga stad.

Tisdagen började med ett möte med Jonas Lundström på UF Skåne och fortsatte sedan med Staffan Lindberg på Selfmade (http://www.selfmade.nu/) och Hanna Sigsjö, entreprenörskoordinator på Malmö Högskola. Jonas, vilken My Mission ambassadör! Idag torsdag ställer han upp för att tala varmt om My Mission på Sydforms möbeldesigntävling på Form och Design i Malmö. Tack snälla Jonas ropar haren från Stockholm! Kika gärna in på UFSkånes hemsida http://www.ungforetagsamhet.se/templates/Page.aspx?id=226

Som om det inte vore nog tog MINC, Teaterhögskolan, Kulturhuset, Skånska Målarskolan, C'est bon Kultur samt Kulturhögskolan tacksamt emot information om My Mission, för att sprida vidare i sina nätverk!

För att jag blev så himla glad över att ha en cykel att låna måste jag bara nämna Hotell Astoria och Sylvia för att en liten hare som jag fick möjligheten att cykla omkring i Malmö i härligt vårväder!

Tack Malmö för grymt inspirerande dagar!

ps. kika gärna in på http://www.oeacademy.org/


1 kommentar:

  1. Kul att det blev bra dagar i Malmö!

    /August, Glokala Folkhögskolan
    http://www.glokala.se/samhallsentreprenor

    SvaraRadera