Vad är My Mission?

My Mission är tävlingen för dig som gillar idéer. För fjärde året är Sveriges största affärsidétävling inom upplevelseindustrin nu äntligen igång! Temat för i år är passion och tävlingen är öppen fram till 12 april på www.mymission.se

söndag 18 april 2010

Brottsportalen i Draknästet

Att My Mission är en dörröppnare visst vi, men att förra årets vinnare Magnus Pettersson gått vidare i Draknästet och hamnade i sändning gör oss extremt stolta. www.brottsportalen.se besökte Drakarna i senaste Draknästet (http://svtplay.se/t/108765/draknastet) och gjorde allt för att övertyga någon av Drakarna att investera pengar i företaget (43 min 23 sek in i programmet).

Trots vitsord om Magnus och hans idé (45 min 08 sek) valde Drakarna att avstå. I ett tufft samhälle med stenhårda Drakar tycker vi på My Mission ändå att det var superbra jobbat att bli en av alla som får pitcha sin idé - genom att komma så långt har du nått tittare och potentiella kunder som fått upp ögonen för Brottsportalen - reklam på bästa sändningstid!

Superbra jobbat Magnus!

För alla som går och funderar på ett evenemang - fundera inte längre, skicka in ditt bidrag på www.mymission.se och kanske är det du som står i Draknästet nästa år och pitchar din idé framför flera hundra tusen tittare!

/Entreprenörsharen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar