Vad är My Mission?

My Mission är tävlingen för dig som gillar idéer. För fjärde året är Sveriges största affärsidétävling inom upplevelseindustrin nu äntligen igång! Temat för i år är passion och tävlingen är öppen fram till 12 april på www.mymission.se

fredag 9 april 2010

Sista veckan...

Whoooohooo antalet bidrag överstiger alla förväntningar!

Efter månader med KRIS skrivet stort på löpsedlarna verkar det ändå som att kreativiteten och uppfinningsrikedomen är det vinnande laget. Det som inte dödar, det härdar och det stämmer ju här också. Fler idéer än vi kunnat räkna med har dykt in och fler är på gång.

Puffar för att vi förlängt anmälningstiden för kategorin "Årets kulturpris" fram till den 21 april - så fram med alla galna idéer du velat genomföra men inte haft en bra scen eller utrymme för att göra detta i/på. Gå in på http://www.mymission.se för att lämna in ditt bidrag. I samband med detta har vi pratat med Konstnärliga Fakulteten vid Göteborgs Universitet http://www.konst.gu.se/ som hjälpt oss att sprida informationen om tävlingen till alla sina studenter, Tack!

Veckan som gått har vi spenderat på stan och i möten med olika härliga människor, bland annat Matilda Lindvall på ADA sweden (hhtp://www.adasweden.se) som puffar och pratar om oss i alla möjliga sammanhang. Vi gör det samma och tycker att ni ska besöka sidan om ni inte redan gjort det. Skön sammanfattning om vad som händer i det kreativa Göteborg. Nästa vecka är det återigen dags för Pecha Kucha - läs mer på ADA:s sida.

Sista dagen för inlämning av dina bästa affärsidéer är nu på måndag, den 12 april. För tävlanden i kategorin "årets kulturpris" är det den 21 april som är sista dag. Adressen? http://www.mymission.se såklart!

/Haren

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar