Vad är My Mission?

My Mission är tävlingen för dig som gillar idéer. För fjärde året är Sveriges största affärsidétävling inom upplevelseindustrin nu äntligen igång! Temat för i år är passion och tävlingen är öppen fram till 12 april på www.mymission.se

torsdag 8 april 2010

Förlängd tävling för Årets kulturpris

Som alltid när man introducerar nya saker krävs en viss invänjningsperiod därför finns denna information på http://www.mymission.se och här på bloggen

Vad skiljer denna kategori från övriga?
Det som skiljer denna tävlingskategori från de övriga I My Mission är att din idé kan vara ett projekt och inte nödvändigtvis ska ha möjlighet att bli ett företag. Inte heller är det samma krav på att idén ska vara annorlunda/unik.

Vår kulturprisjury bedömer istället varje bidrag utifrån konstnärlig kvalitet och verkshöjd. Du vinner bland annat möjlighet att få använda Brewhouse Arena som tar upp till 900 persner fullt utrustad med scen, ljud, ljus samt teknisk personal. Du kan använda priset till en konsert, teater, vernissage, modevisning eller... ja det är här din kreativitet kommer in. Vad drömmer du om? Välkommen med ditt/dina bidrag.

För vem?
Denna kategori vänder sig speciellt till dig som är student på konstnärlig högskoleutbildning eller eftergymnasieal konstutbildning som t ex HDK, filmhögskolan, högskolan för fogografi , Steneby, Högskolan för scen och musik, konsthögskolan Valand, Litterär gestaltning, DCAPO m fl.

Tävlingen är öppen för alla studenter och deltagandet är gratis. Du kan ställa upp med flera bildrag och det är inget krav att din idé måste inkludera användandet av Brewhouse Arena.

Efter önskemål från flera studenter och högskolor har vi beslutat att förlänga anmälningstiden för denna kategori (Årets kulturpris) till den 21/4. OBS: Gäller endast denna kategor.

För tävlande i övriga kategorier är det fortfarande den 12 april som är sista tävlingsdagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar