Vad är My Mission?

My Mission är tävlingen för dig som gillar idéer. För fjärde året är Sveriges största affärsidétävling inom upplevelseindustrin nu äntligen igång! Temat för i år är passion och tävlingen är öppen fram till 12 april på www.mymission.se

torsdag 13 maj 2010

Den stora galan 2010

I går planerade vi för fullt hur den stora galan för My Missions alla tävlande kommer att se ut. Tyvärr är det hemligstämplat fram till den 26 maj och förhoppningen är att alla kommer att gå därifrån fyllda med passion och upprymdhet - kanske med några nya idéer att tävla med nästa år?

Med knappt två veckor kvar innan finalen går av stapeln kommer vi att publicera entreprenörsreflektioner på ett eller annat sätt. Vi har redan börjat med Fanny Bergström från tankesmedjan Get to know us Sweden som arbetar med smidiga generationsväxlingar. Vi kommer framöver bland annat att få möta retorikexperten Elaine Bergqvist från Snacka Snyggt som i dagarna ger ut sin nya bok, Gustaf Josefsson som driver Entreprenörsjakten, Carina Sundqvist som driver företaget Inspirationsbyrån, Navid Modiri, mannen som myntade "tre-sex-fem" i var persons mun.... Besök bloggen med jämna mellanrum så kommer du säkert att få ta del av dessa inspirerande människors reflektioner, tips och idéer!

Allt gott så länge och ha en riktigt skön helg!

/Entreprenörsharen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar